Leśny Zakątek

Porady- pieczenie chleba

▼
poniedziałek, 22 września 2025

Keczup z owoców głogu i miód

›
W ubiegłym roku z owoców głogu robiłam dżem  i nalewkę .  Robiłam również ocet, którego nie ma na blogu, ale robi się go podobnie jak ocet z...
2 komentarze:
wtorek, 9 września 2025

Ocet z rajskich jabłek

›
Rajskie jabłka, których jest kilkaset odmian cieszą nasze oczy. Są prześliczne i ozdabiają parki, ogrody i przydomowe ogródki. Niektóre odmi...
środa, 13 sierpnia 2025

Malinowa skórka z arbuza

›
Znakomita w smaku o  pięknym kolorze, będzie się świetnie prezentować jako dodatek do ciast czy deserów. Zastąpi nam albo uzupełni skórkę z ...
2 komentarze:
niedziela, 3 sierpnia 2025

Suszona skórka z pomidorów

›
Nie wyrzucajmy skórek z pomidorów. Najwięcej składników odżywczych jest właśnie w skórce. Skórka to przede wszystkim błonnik, likopen i wita...
2 komentarze:
sobota, 19 lipca 2025

Mąka bezglutenowa z owoców lipy

›
Pięknie wygląda drzewo lipy w okresie kwitnienia, można na nim dostrzec  pszczoły i usłyszeć  ich brzęczenie  oraz poczuć piękny zapach kwia...
4 komentarze:
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
Moje zdjęcie
dana
Wyświetl mój pełny profil
Obsługiwane przez usługę Blogger.